Voor wie is de Kledingbank Stede Broec?

De Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. is voor kinderen waarvan ouders en/of verzorgers in de schuldsanering zitten of dreigen te komen of een andere reden waarom er te kort inkomen is.

Om in aanmerking te komen voor kinderkleding dient u zich eerst aan te melden bij een hulpverlenende instantie. De Kinderkledingbank Stede Broec e.o. werkt samen met een netwerk van hulpverleners, de zogenaamde doorverwijzers (o.a. Plangroep, Stichting Welzijn, Bureau Jeugdzaken, gemeente Stede Broec). Deze organisaties en instanties kunnen u als gezin aanmelden als cliënt van de Kinderkledingbank.

Iedereen die daarvoor in aanmerking komt kan 1 keer per maand op afspraak een bezoek komen brengen aan de Kinderkledingbank gevestigd in Noppes Grootebroek op de bedrijfsweg nr. 12 en mag 4 kledingstukken per keer, per kind komen uitzoeken. En per seizoen één jas.

U dient zich ten alle tijde via één van de hulpverlenende instanties aan te melden. Deze instanties sturen ons een e-mail met de gevraagde gegevens om u als gezin in te schrijven bij Kinderkledingbank Stede Broec. De Kinderkledingbank neemt verder contact op met u als cliënt.

U kunt zich dus niet rechtstreeks opgeven bij de Kinderkledingbank van Stede Broec. Het tonen van een legitimatie is een vereiste.