Samenwerkingen

Ook dankzij de organisator van halloweenfair-westfriesland.nl hebben we weer enkele gezinnen erg blij kunnen maken. En onszelf ook. Daar stonden we dan met onze kraam. Al die engerds die er rond liepen. Geweldig en gezellig gewoon!!! Iedereen dank jullie wel!!!

En met hulp van de organisatoren van de gabberweek hebben we een hoop kinderen en hun ouders blij kunnen maken met bijvoorbeeld Snowplanet of Ecomare of één van de vele andere activiteiten die er werden georganiseerd door de hele regio. Goed verzorgde superdagen waren het!!! gabberweek.nl

Parochiën:
Zaterdag 6 mei is er door de parochies ruim €300,- opgehaald en vele zakken kleding verzameld voor de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. Dank jullie wel johannesdedopergrootebroek.nl, sintmartinusparochie.wordpress.com, xaverius.nl en parochienicolaas.nl. Wij zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee. Dankzij jullie kunnen wij weer een hoop kinderen helpen die bij ons staan ingeschreven.

Het kidshonk in Bovenkarspel zijn goed verwend met de spellen, boeken en knutselspullen die over waren bij de kinderkledingbank van Stede Broec.

Alle baby spullen die wij over hebben gaan naar https://stichtingbabyspullen.nl zo weten we zeker dat deze spulletjes goed terecht komen. En wij mogen voor onze aanstaande mama`s een mooi pakket aanvragen.