Projecten

De volgende projecten zijn gerealiseerd met behulp van onze sponsors, donateurs en Suks of Suks.

Een goed begin

Schoolpakket

Als onze cliënten voor het eerst naar school toe gaan krijgen ze van ons een schooltas en een schoolbeker. Zodat ze goed voorbereid met hun 1e schooldag kunnen beginnen.

Fris uit je bed

Hygiënepakket

Onze cliënten krijgen in ieder geval 2x per jaar een goede nieuwe tandenborstel en een  goede tandpasta van ons. Er wordt hierbij ook gekeken naar de leeftijd van het kind. We hebben tandenborstels en tandpasta voor kinderen van 0 – 5 jaar  en tandenborstels en tandpasta voor kinderen van 5 – 12 jaar en  tandpasta en tandenborstel voor 12+.

Nieuw ondergoed 

Onze cliënten krijgen van ons ook 4x per jaar nieuw ondergoed. Want kwalitatief goed ondergoed is een basisbehoefte en wordt met de dag duurder lijkt het wel. Ook hier willen wij onze cliënten bij helpen. Vanaf maat 50 tot 86 verzorgen wij rompers en vanaf maat 92 verzorgen wij boxershorts en hipsters.

Einde jaar pakket

Aan het einde van elk schooljaar krijgen onze cliënten een pakket om de zomervakantie mee door te komen. Hier kan van alles en nog wat in zitten. Van snoepjes tot gratis entree van een zwembad. Maar ook van zonnebrand t/m zwemgoed. En van zonnebrilletjes t/m zandspeelgoed

                     onze feesten

Sinterklaas

Ons sinterklaasfeest is voor de ingeschreven kinderen op    de basisschool. Wij vieren sinterklaas met echte zwarte    pieten, met pepernoten, chocolademelk en andere             lekkernijen. Voor de ouders een onbezorgde middag en een gezellige middag voor de kinderen met leuke activiteiten en met als afsluiter natuurlijk ook een cadeau.

                                      Kerstfeest

Elk jaar vieren wij kerst met elkaar. We proberen er elk jaar weer wat mooi van te maken met gastoptredens van lokale activiteiten of we gaan met zijn alle eten. Ook krijgt elke cliënt van ons een kerstpakket van ons. Deze kerstpakketten worden gevuld met o.a. nieuw en 2ehands speelgoed, spellen, knuffels en boeken. Deze worden uitgedeeld na de kerstviering. Ingepakt en wel en nog een leuke kerstkaart en soms een andere leuke kleine attentie. Zodat de kinderen van de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. ook een echt kerstgevoel krijgen.

Zomerfeest

in juni hebben wij een zomerfeest voor alle kinderen uit ons zorggebied met vele activiteiten en versnaperingen. De meiden van de stecwf verzorgen onze spellen.http://www.stecwf.nl Naast leuke activiteiten kan er ook een ijsje en limo gehaald worden  er is koffie en thee met wat lekkers voor de ouders/verzorgers. De entree is een klein bedrag om de onkosten te dekken. De kinderen van de kinderkledingbank mogen gratis naar binnen.

Jassenochtend

Eind maart en eind september organiseren wij voor de cliënten een zogenoemde “jassen ochtend” dit is geheel vrijblijvend omdat ondanks dat we ons uiterste best doen wij ook afhankelijk zijn van de donaties. Op deze ochtend kunnen de ouders/verzorgers  een naast een zomer/winter jas ook schoenen en een startpakket zomer/winter kleding voor hun kinderen uitzoeken. tevens wordt het ondergoed de tandenborstel en tandpasta uitgedeeld, daarnaast word er gesponsorde kleding wat binnen is gekomen voor de cliënten uitgedeeld, zoals sokken of spijkerbroeken, of andere leuke spullen die we gekregen hebben. Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers praten we nog even na.