Projecten

De volgende projecten zijn gerealiseerd met behulp van onze sponsors, donateurs en Suks of Suks.

Een goed begin

Schoolpakket

Als onze cliënten voor het eerst naar school toe gaan krijgen ze van ons een schooltas en een schoolbeker. Zodat ze goed voorbereid met hun 1e schooldag kunnen beginnen.

Fris uit je bed

Hygiënepakket

Onze cliënten krijgen in ieder geval 1x per jaar van ons een kwalitatief goede nieuwe kindertandenborstel en een nieuwe kwalitatief goede kindertandpasta van ons. Er wordt hierbij ook gekeken naar de leeftijd van het kind. We hebben tandpasta voor kinderen van 0 – 5 en tandpasta voor kinderen van 5 – 12 en gewone kwalitatief goede tandpasta en tandenborstel voor 12+

Nieuw ondergoed

Onze cliënten krijgen van ons ook minimaal 1x per jaar nieuw ondergoed. Want kwalitatief goed ondergoed is een basisbehoefte en wordt met de dag duurder lijkt het wel. Ook hier willen wij onze cliënten bij helpen. Vanaf maat 92 verzorgen wij boxershorts en hipsters.

Kerstpakket

Elk jaar krijgt elke cliënt van ons een kerstpakket van ons. Deze kerstpakketten worden gevuld met o.a. speelgoed, knuffels en boeken. Dat wordt uitgedeeld door de Kerstman. Ingepakt en wel en nog een leuke kerstkaart en soms een andere leuke kleine attentie. Zodat de kinderen van de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. ook een echt kerstgevoel krijgen.

Lekker in de zon

Eindejaarspakket

Aan het einde van elk schooljaar krijgen onze cliënten een pakket om de zomervakantie mee door te komen. Hier kan van alles en nog wat in zitten. Van snoepjes tot gratis entree van een zwembad. Maar ook van zonnebrand t/m zwemgoed. En van zonnebrilletjes t/m zandspeelgoed.