Onze Denktank

Anisa Stelloo heeft in 2012 de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. opgezet.Vele mensen hebben hieraan meegewerkt om het te realiseren. Zie kopje geschiedenis. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Tevens is Anisa contactpersoon voor cliënten. Nieuwe en al bestaande cliënten. Bereikbaar via anisa@kinderkledingbankstedebroec.nl 06 – 11716367

Iedereen die bij ons als vrijwilliger werkt doet wat zij leuk vindt en waar zij goed in is. Hier wordt ten alle tijde rekening mee gehouden. Bij ons ben je iemand, geen nummertje. Dit is voor ons erg belangrijk. We bieden graag uitdagingen aan voor onze vrijwilligers die altijd positief worden ontvangen. Er wordt regelmatig naar workshops en cursussen gegaan als daar vraag en behoefte naar is. We zijn gek op netwerken en samenwerken. daar worden de mooiste resultaten mee behaald. We komen op plekken waar we anders nooit zouden komen. Natuurlijk vergeten wij onze vrijwilligers niet. Die geven wij ook graag een leuke attentie en een uitje voor hun inzet..

We houden ervan als onze vrijwilligers met eigen ideeën komen en gaan daarmee regelmatig aan de slag. We houden van een feestje en organiseren ze ook regelmatig. Zowel voor onze cliënten als voor onze sponsors en donateurs en iedere andere belangstellende.
Wij geven het huiskamergevoel mee aan de cliënten. Een luisterend oor is ook erg belangrijk in ons werk. De interactie die hierbij ontstaat wordt als zeer positief ervaren door onze cliënten. Wij organiseren graag leuke evenementen voor onze cliënten. Met kerst en sinterklaas worden onze cliënten heerlijk verwend. Een kinderbingo is ook geen probleem, om maar enkele voorbeelden te noemen.